ADVERTENTIE

Mijn garage

Drie redenen om u aan te sluiten bij mijngarage.nl

Lees verder 

Mijngarage.nl geeft uw klant duidelijkheid en transparantie in prijzen voor reparatie en onderhoud. Om het uw klant zo makkelijk mogelijk te maken heeft mijngarage.nl een landelijk dekkend netwerk van garages waar zij voor werkzaamheden direct een online afspraak kunnen maken. Onze prijsgarantie verzekert uw klant ervan dat hij achteraf niet voor hogere rekeningen komt te staan. Hieronder vindt u drie reden om uw garagebedrijf aan te sluiten bij mijngarage.nl.

 

Nieuwe klanten bereiken

Maar liefst 80% van de Nederlanders koopt of oriënteert online alvorens een aankoop te doen. Dit laat zien dat online vindbaarheid ontzettend belangrijk is om de consument te bereiken. Mijngarage.nl heeft maandelijks minimaal 50.000 gebruikers die op zoek zijn naar een garage voor reparatie of onderhoud aan hun auto. Meld u aan bij Mijngarage.nl en uw werkplaats is 24/7 open voor een prijsopgave! Op deze manier speelt u snel en eenvoudig in op behoeften van de klant en genereert u op een snelle manier meer werkplaatsomzet!  

 

Eenvoudig in gebruik

Via uw eigen inlog kunt u de verschillende klussen die u in uw werkplaats uitvoert eenvoudig beheren. Ook past u hier zelf de tarieven voor de verschillende klussen aan. We maken speciaal voor u uw eigen overzichtelijke dashboard, waardoor u in één oogopslag inzicht heeft in alle binnenkomende afspraken. U ziet per klus een duidelijke specificatie inclusief artikelnummers. Op deze manier ziet u snel welke onderdelen nodig zijn voor een klus.  

 

Ontzorgende service

Het grootste voordeel van mijngarage.nl de prijsgarantie die geboden wordt. De automobilist is altijd verzekerd van een eerlijke prijs. Wij handelen de afspraak met u en de consument af. Tevens profiteert u gratis van onze marketing. Via verschillende kanalen leiden wij de consument richting mijngarage.nl. Ten slotte kunt u de afspraakmodule van mijngarage.nl in uw eigen website integreren!  

Aanmelden of meer informatie?
Neem contact op via info@mijngarage.nl!

Fource_902

5G komt eraan

Fource

4/13
Loading ...