Meer dan motorolie

WOLF LUBRICANTS heeft alle oplossingen voor automatische versnellingsbakken

Automatische versnellingsbakken worden steeds populairder in de overgang van de auto-industrie naar moderne mobiliteit. Naarmate deze gemakkelijke, soepel schakelende systemen geleidelijk de markt veroveren, zien we ook automatische transmissievloeistoffen (ATF) gelijktijdig evolueren. Bij Wolf bieden we een breed scala aan producten voor ATF's, waarmee we high-end garages uitrusten voor een enorm potentieel groeigebied?

Lees verder 

Wolfoil

*Based on 2017 car park data Europe and car park data projection Europe

**Based on 2017 car park data Europe and car park data projection Europe & market price analysis Sources: GlobalData - Global Vehicle Park Database, Markets and Markets – Automotive Transmission Market, Internal market price analysis

WOLF biedt oplossingen aan voor ATFs

Het groeiende marktaandeel van automatische transmissies is verdeeld over een aantal verschillende systeemontwerpen. Elk van deze systemen heeft zijn voordelen en voldoet aan de wensen en eisen van veel chauffeurs. Bij Wolf is ons technische team toegewijd aan het leveren van hoogwaardige ATF's voor de meest veeleisende fabrikantspecificaties.

 

Onze interne technische expertise stelt ons in staat om continu ATF's te ontwikkelen met de nieuwste innovatieve technologieën. Voor elke toepassing mengen we hoogwaardige synthetische basisoliën met specifieke geavanceerde additievenpakketten. Het complete assortiment ATF's van Wolf dekt een breed scala aan marktvereisten en technische specificaties. Laten we eens kijken naar de oplossing van Wolf voor elk van deze toepassingen:

 

STEPPED AUTOMATIC TRANSMISSION

Deze automatische transmissies zijn vergelijkbaar met een handgeschakelde versnellingsbak, maar schakelen onafhankelijk van elkaar. Het belangrijkste voordeel van getrapte automatische transmissies is een uitstekende brandstofefficiëntie.

 

Wolfs oplossing

Wolf heeft de ideale transmissievloeistoffen voor bijna alle soorten getrapte automatische transmissiesystemen. Van oudere 4-traps systemen tot de nieuwste 9-traps systemen van Mercedes-Benz (het meest populaire type in Portugal, met 20% dekking) en Ford en BMW systemen. We hebben vloeistofoplossingen voor bijna elke auto die uw werkplaats binnenkomt!


Wolf

WOLF OFFICIALTECH ATF 9G:
Deze vloeistof is ontwikkeld voor gebruik in de nieuwste 9G-Tronic automatische transmissie van de Serie W9A 700 van Mercedes-Benz, ook bekend als NAG3 (New Automatic Transmission of the 3rd Generation). Het moet worden gebruikt in automatische transmissies van Mercedes-Benz die de specificatie MB 236.17 vereisen. Het is achterwaarts compatibel met de voormalige MB 236.16.Wolfoil_860

WOLF ECOTECH MULTI VEHICLE ATF FE:
Dit is een volledig synthetisch smeermiddel dat voldoet aan de eisen van de meeste Amerikaanse, Japanse en Europese fabrikanten. De veelzijdige eigenschappen garanderen een geschikt gebruik in de nieuwste automatische transmissies en koppelomvormers voor de meeste personenauto's en SUV's.

CONTINUOUS VARIABLE TRANSMISSION (CVT)
Dit automatische transmissiesysteem is uniek. Door een aandrijfriemsysteem hoeft er niet te worden geschakeld, wat resulteert in een extreem soepele rijervaring. Dit komt met het compromis van een laag koppel, wat resulteert in trage acceleratie en respons. Het compacte ontwerp betekent echter dat het systeem ideaal is voor kleine voertuigen, wat gewichts-, ruimte- en efficiëntievoordelen oplevert.

 

Wolfs oplossing

Het behoud van brandstofefficiëntie in een CVT is essentieel. Daarom hebben we WOLF ECOTECH CVT FLUID ontwikkeld, een volledig synthetisch smeermiddel dat is ontworpen voor gebruik in de meeste CVT-versnellingsbakken. Het is geschikt voor continu variabele transmissies die gebruik maken van stalen duwriemen of kettingen en voldoet aan de eisen van zowel Europese als Japanse CVT-fabrikanten.


Wolfoil_861

Multimeter

DUAL CLUTCH TRANSMISSION

Snel en scherp schakelen is het handelsmerk van transmissies met dubbele koppeling. Deze systemen bieden een uitstekende koppelafgifte en ongelooflijk snel schakelen terwijl ze behoorlijk rijdbaar zijn - enigszins halverwege tussen getrapte automatische en continu variabele transmissies. Met snel schakelen en de mogelijkheid om handmatig te werken, kunnen transmissies met dubbele koppeling ook zeer zuinig zijn.

 

Wolfs oplossing

De zeer beschermende eigenschappen van WOLF ECOTECH DSG FLUID zorgen voor een volledige bescherming van zeer geavanceerde systemen met dubbele koppeling. De vloeistof is ontworpen om alle onderdelen efficiënt te smeren, waardoor de rijervaring soepeler wordt zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

 

Het is een volledig synthetisch smeermiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de transmissies met dubbele koppeling (DCT) van moderne personenauto's. Hoofdzakelijk bedoeld voor de DSG (Direct Shift Gearbox) van VAG, deze vloeistof kan ook gebruikt worden voor andere 6-traps DCT-transmissies, zoals Chrysler Powershift, Ford Powershift, Mitsubishi TC-SST, Volvo Powershift of BMW Drivelogic 7-speed. Dit product is niet bedoeld voor VW droge koppeling DSG type 0AM, 02M, 02Q en 02S.

 

Werkplaatsen kunnen profiteren van Wolf's uitgebreide investering in de ontwikkeling van transmissievloeistoffen met hoge dekking, terwijl hun klanten kunnen profiteren van Wolf's snel veranderende technische evoluties bij het verfijnen van hun dagelijkse rijervaring.

De werkplaats van

Wolfoil

6/9
Loading ...