Champion Lubricants beschikt over de nieuwste Renault en Opel goedkeuringen

Ondanks de enorme uitdagingen blijft Champion Lubricants innoveren om de juiste producten bij de klanten te krijgen, en om de allernieuwste OE-goedgekeurde smeermiddelen van Renault en Opel te ontwikkelen.Lees verder 

RN17 FE en RN17 goedgekeurde formules van Champion Lubricants

We zijn een van de eerste onafhankelijke producenten om de RN17-goedgekeurde motorolie voor Renault te lanceren. De nieuwe RN17 standaard, uitgeschreven in 2018, is een consolidatie en herwerking van de RN0700, RN0710 en RN0720 specificaties, om distributeurs en werkplaatsen een simpele oplossing aan te bieden. Hierdoor biedt Champion Lubricants vanaf nu 2 nieuwe producten aan: OEM SPECIFIC 0W20 C5 RFE (RN17 FE-goedgekeurd) & OEM SPECIFIC 5W30 C3 RN (RN17 goedgekeurd).

OEM SPECIFIC 0W20 C5 RFE (RN17 FE-goedkeuring) in een synthetische motorolie met een enorm lage viscositeit om ervoor te zorgen dat de motor brandstof besparend werkt. Deze motorolie optimaliseert het schoonhouden van de motor en biedt bescherming tegen slijtage.

 

OEM SPECIFIC 5W30 C3 RN (RN17 goedgekeurd), is een synthetische motorolie die een schonere en beter presterende motor garandeert, zonder de oliewissel intervallen te verlagen. Dit product heeft een enorm grote wagenparkdekking op de Europese markt.

Trots op mijn bedrijf_198

Opel goedkeuring voor Champion Lubricants OEM Specific 0W-20 LS-FE

Onmiddelijk na de Renault goedkeuring ontvingen we ook de goedkeuring van Opel OV0401547 standaard voor de OEM SPECIFIC 0W-20 LS-FE motorolie. Deze lage viscositeit motorolie is geschikt voor moderne motoren met turbo en geeft optimale smering in combinatie met brandstofbesparing.

Deze goedkeuring is de laatste in een rij van nieuwe OE goedkeurigen die Champion’s toewijding aan het ontwikkelen van hoge kwaliteitsoliën die voldoen aan de vereisten van de toonaangevende voertuigonstructeurs.

Wolf Oil_80

Column Mark van Abeelen

Wolf Oil: Champion Lubricants

6/11
Loading ...