Champion lubricants,
uw partner voor efficiente hybride smeermiddelen

Lees verder 
Trots op mijn bedrijf_198

CHAMPION Lubricants is een onafhankelijke smeermiddelspecialist die haar klanten toegang biedt tot de nieuwste smeermiddelentechnologieën. Het bedrijf is een leverancier met een volledig aanbod en een wereldwijd cliënteel. Champion heeft een speciaal productassortiment ontwikkeld voor de smering van hybride voertuigen. Terwijl de meeste van de concurrerende SAE 0W-16 en 0W-20 hybride motoroliën onder de API SN-categorie vallen, zijn onze nieuwe SAE 0W-16 en 0W-20 hybride motoroliën gecategoriseerd onder API SN Plus en SN / RC.

 

Onze speciaal ontwikkelde hybride smeermiddelen bieden uitstekende oxidatiecontrole bij hoge temperaturen en smeerstabiliteit, terwijl ze bescherming bieden tegen voorontsteking bij lage snelheid (LSPI) en auto-defecten. Ze bieden uitzonderlijke brandstof besparende (FE) prestaties voor Aziatische autofabrikanten zoals Honda, Lexus, Mitsubishi, Nissan en Toyota. De hybride smeermiddelen van Champion zorgen voor een onmiddellijke opstartsmering in koude omstandigheden, waardoor wrijving en startslijtage tot een minimum worden beperkt. Bovendien verminderen ze het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot en beschermen ze het milieu.

 

Champion heeft een speciaal productassortiment ontwikkeld voor de juiste smering van hybride voertuigen. Deze hoogwaardige smeermiddelen verhogen de energie-efficiëntie en motorprestaties en bieden:

  • Uitstekende bescherming tegen corrosie
  • Geavanceerde thermische overdrachtseigenschappen
  • Compatibiliteit met koper en polymetrische materialen
  • Uitstekende oxidatie- en slibbeheersing
  • Bescherming van lagers die aan hoge snelheid bloot gesteld worden
Wolf Oil_80

Behoud de leerlingen

Wolf Oil

7/11
Loading ...