advertorial

Wilt u meer omzet in uw autobedrijf?

Dat kan op meerdere manieren! Zo kunt u vanuit de formules AUTOEXCELLENT, CarXpert of Happy Driver op diverse manieren ondersteund worden bij het verhogen van uw omzet en het binden van uw klanten.

Waarom deelnemen aan de formule AUTOEXCELLENT?

De formule AUTOEXCELLENT is een solide premium werkplaatsconcept voor de grotere werkplaatsen. AUTOEXCELLENT ondersteunt het autobedrijf om een eenduidig service- en kwaliteitsniveau te bieden richting automobilisten. Dat is de reden dat een AUTOEXCELLENT autobedrijf aan hoge eisen dient te voldoen en continu aan technologie en innovatieve oplossingen dient te werken. Dit allemaal om een optimale dienstverlening richting automobilisten te kunnen en blijven waarborgen. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst. Service, kwaliteit en prijs zijn tenslotte de belangrijkste pijlers voor een hoge klanttevredenheid. 

AUTOEXCELLENT_167

AUTOEXCELLENT_169

Wilt u uw omzet verhogen? 
Met CarXpert schiet u in de roos

Wilt u werken aan betere prestaties en meer winst? Dat kan via de formule CarXpert. CarXpert biedt uw autobedrijf bovendien veel ondersteuning op het gebied van marketing, techniek en facilitair. Daarnaast kunt u gebruikmaken van het omzetverhogende programma WESP. WESP vergelijkt data uit uw automatiseringspakket met die van uw collega’s. Iedere week ontvangt u een analyse van de achterliggende zeven dagen. Via deze wekelijkse rapporten kunt u continu monitoren of u de juiste beslissingen neemt, waar u omzet laat liggen en ziet u hoe uw collega’s het doen. De collega’s die er inmiddels gebruik van maken, zijn enthousiast en zien ook een daadwerkelijke stijging in omzet. Niet alleen op korte termijn, maar ook voor de lange termijn is het mogelijk om deze gestegen omzet vast te houden. 

Extra omzet via Happy Driver

Als Happy Driver Center benader jij je klanten pro-actief op het juiste moment. De tools die je daarvoor nodig hebt, ontvang je van ons, zoals de Happy Driver App. Jij bepaalt verder zelf hoe je je bedrijf wilt runnen en met welke uitstraling. Ondersteuning daarin is mogelijk, maar niet noodzakelijk. Op die manier heb je geen verplichtingen en bied je wel een betere service naar je klanten! Als Happy Driver Center lid kun je gebruik maken van vele voordelen en diensten op het gebied van marketing, techniek en facilitair. Bijvoorbeeld een eigen app, website, foldermateriaal, posters, advertenties, socialmediaontwerpen en -support, technische trainingen, technische data, omzetverhogende tools en flinke korting op diensten van derden.


AUTOEXCELLENT_170

Reportage Autovakmeester

AUTOEXCELLENT

3/18
Loading ...