Autofirst Lease voor zakelijke en particuliere leaserijder

Leasen? Dat doe je bij je garage om de hoek!

Leaseproducten zoals private lease zijn in opkomst. Steeds meer particulieren willen het gemak van alle autokosten in één maandbedrag. Dat biedt kansen voor het autobedrijf. Garageformule AutoFirst speelt daar met AutoFirst Lease op in. Waarom? Dat vragen we aan Edwin Luchies. Hij is namens de ondersteunende grossiers medeverantwoordelijke marketeer voor AutoFirst.

Lees verder 
Trots op mijn bedrijf_198

Waarom kiezen jullie ervoor lease en private lease toe te voegen aan de AutoFirst formule?

Je ziet dat de consument daar steeds meer om vraagt en zo spelen wij in op die behoefte. Daarnaast onderscheiden wij hiermee ons ten opzichte van andere formules. En niet onbelangrijk: om de AutoFirst-garagist de instrumenten te geven om van bedreigingen kansen te maken.  

 

Hoe ziet private lease er bij AutoFirst uit?

De klant kan elke gewenste nieuwe auto leasen. Zowel zakelijk als privé en gewoon bij hun vertrouwde AutoFirst vestiging. De klant profiteert van scherpe tarieven, gunstige voorwaarden en de complete uitvoering. Een kwestie van auto kiezen en AutoFirst regelt de rest. Van het aanvragen tot aflevering én onderhoud en reparatie. De leaserijder kan zo terecht bij het ‘garagebedrijf om de hoek’ en het autobedrijf behoudt de klant die wil gaan leasen. Klanten kunnen overigens hun auto binnenkort ook online samenstellen. 

 

Alleen nieuwe auto’s of ook occasion?

Allebei. Jong gebruikte auto’s kunnen onder voorwaarden als private lease aangeboden worden aan de consument en aan de zakelijke rijder als full operational lease. Wij kunnen op deze manier voldoen aan alle mobiliteitswensen.

 

Kan elke AutoFirst-deelnemer zijn klant private lease aanbieden?

Ja zeker, wanneer de garagist een training heeft gevolgd is het private lease-product kosteloos voor hem beschikbaar. Daar krijgt hij nog extra marketingondersteuning vanuit AutoFirst bij.  AutoFirst lease betekent voor hem dat een extra handelsvoorraad op de weg heeft en vormt bovendien een klantenbinder van jewelste, omdat de klant na afloop van zijn leasecontract weer benaderd kan worden. 

 

Welke voorwaarden stelt Autofirst aan de garagist?

Het lease concept maakt deel uit van het standaard producten- en dienstenpakket van AutoFirst. De deelnemer betaalt daar niet extra voor, sterker nog: de garagist ontvangt commissie op de ingezette auto’s, mag het onderhoud uitvoeren en ontvangt zoals gezegd de marketingondersteuning van AutoFirst!  

 

Welke kansen biedt private lease?

Door in te spelen op de behoeften bieden wij kansen om consumenten die op zoek zijn naar private lease te behouden en nieuwe te werven. Naast private lease bieden wij ook full operational lease voor de zakelijke rijder. Op deze manier blijven ook deze klanten bij hun AutoFirst garage in onderhoud, waardoor deze een concurrentievoordeel heeft ten opzichten van andere universele garagebedrijven.

Interview QualityGarage

Autofirst - Waarom focus op private lease?

7/18
Loading ...